Onze  Auteurs

Mobirise

Stefanie Van Mol

Auteur

Oprichtster van SVMPublishing &
schrijfster van erotische romans

Mobirise

Natasha Madison

Auteur

Schrijfster van romans

T.M. Frazier

Auteur

Schrijfster van donkere romans

Mobirise

Tamara Haagmans

Auteur

Schrijfster van erotische romans

Stefanie Van Mol

Vurig Verlangen

- Stefanie van Mol

Zij trok een muur rond zich op.  

De laatste keer dat Roxanne haar hart opende voor een man, eindigde dat op een verschrikkelijke manier. Ze was vastbesloten niemand meer toe te laten in haar hart... tot Jonas in haar leven kwam. Hoe hard ze hem ook probeert te ontwijken, hij blijft opduiken in alle aspecten van haar leven.

Hij wilde haar meteen. 

Jonas wist het bij de eerste blik. Zij hoorde bij hem. Maar slaagt hij erin het ijslaagje rond haar ziel te ontdooien? Hij maakt het zijn missie om haar te laten ontdekken dat hij het missende stukje is in haar puzzel. 

Verborgen verlangen

- Stefanie Van Mol

Zij wil van haar braaf imago af.

Fleur werkt in de kunstgalerie van haar vader. Hierdoor draagt ze al jaren de stempel van brave dochter, maar daar wil ze nu verandering in brengen. Na een dronken avontuur zorgt Thomas ervoor dat ze thuis raakt. Als ze de ochtend daarna naakt wakker wordt in haar bed, vreest ze het ergste.

Hij is een levensgenieter. 

Thomas houdt van het leven. Hij zet regelmatig de bloemetjes buiten met zijn 2 beste vrienden. Als hij voor zijn baan moet samenwerken met Fleur, beseft hij dat ze de meest irritante vrouw is die hij ooit is tegengekomen. Maar waarom voelt hij zich dan toch haar aangetrokken? 

Verboden verlangen

- Stefanie Van Mol

Zij is stiekem verliefd op hem

Melanie heeft net haar studie in het buitenland beëindigd. Als ze terugkeert naar België om voor haar vaders bedrijf te werken, staat ze terug oog in oog met Lucas. De gevoelens die ze eerder voor hem had, komen terug in volle glorie.

Hij heeft zich nooit gebonden

Lucas had nooit eerder de behoefte om zich te binden, tot hij Melanie terugziet op het huwelijksfeest van zijn beste vriend. Melanie is niet enkel 6 jaar jonger dan hem, ze is ook het jongere zusje van zijn beste vriend.

Natasha Madison

Flirten met de baas

- Natasha Madison

Eén blik, één aanraking. Eén nacht.

 Als we de regels breken, zal ons leven nooit meer hetzelfde zijn.

Dus het is een goede zaak, dat regels werden gemaakt om te verbreken

Flirten met de playboy

- Natasha Madison

Beschikbaar vanaf 24/07/2018

 

T.M. Frazier

King

- T.M. Frazier

Wordt verwacht...